چنین کشورهایی با کنار گذاشتن تاریخ خود، که در آن تلاش مردمان گذشته و تجربیات آنها ذخیره شده، جایگاه جدید خود را در فقر اقتصادی و توسعه اقتصادی بسیار پایین می بینند. در تحقیق که بررسی خواهیم کرد بررسی شده تلاش کشورها در گذشته برای دستیابی به تکنولوژی، چگونه در طول تاریخ بر وضعیت اقتصادی کنونی آن ها تاثیرگذار بوده است. چنین کشورهایی امروزه با فاصله زیاد از دیگران مسیر توسعه اقتصادی را طی کرده اند. بریتانیا یکی از این کشورهاست که همواره در طول تاریخ به دنبال دستیابی به تکنولوژی های برتر بوده است.
از زمان برگزاری رفراندوم برگزیت، در سال 2016، چشمانداز اقتصاد بریتانیا دچار بیثباتی شده است. با این وجود، از آغاز سال 2017، روند رشد به طور چشمگیری دچار رکود و کندی، نسبت به سطح متوسط اتحادیه اروپا شده است. در سال 2020 به علت همهگیری ویروس کرونا نرخ بیکاری افزایش قابلتوجهی داشت و از 4.9 در سال 2019 به 6.4 درصد در سال 2020 درصد رسید؛ اما در سال 2021 نرخ بیکاری با 5.4 درصد کاهش یافت که علت آن افزایش تولیدات این کشور و برنامههای حمایتی از دستمزدها است. سرمایه گذاری از روشهای قابل اطمینان تر برای مهاجرت به ایتالیا است ، این کشور زمینه های سرمایه گذاری را برای خارجی ها نسبتا هموار کرده و کارت اقائم دائم را به آنها اعطا می کند.
نظرات شما
همچنین با بدهی عمومی بالایی نسبت به تولید ناخالص داخلی خود مواجه است که میتواند مانعی برای رشد این کشور باشد. نرخ باروری پایین آن، جایگزینی نیروی کار سالخورده را دشوارتر میکند و درصد بالای مهاجرت، سیستم رفاه اجتماعی آن را تحت فشار قرار میدهد. میزان تولید ناخالص داخلی معمولاً با استفاده از روش مخارج اندازهگیری میشود. روشی که در آن تولید ناخالص داخلی را با جمعکردن هزینههای کالاهای مصرفی جدید، مخارج سرمایهگذاری جدید، مخارج دولت و ارزش خالص صادرات (صادرات منهای واردات) محاسبه میشود. کشورهای کوچک و کم جمعیت به دلیل نسبت توزیع پول در جمعیتشان معمولا راحتتر میتوانند به کشورهای ثروتمندی تبدیل شوند. البته این موضوع به برنامههای اقتصادی و سیاستگذاریهای کشورها هم بستگی زیادی دارد.
اقتصاد کشورها
نیازمندی برای استخدام در مشاغل مختلف در ایالات متحده سالانه رو به رشد است و فرصت های شغلی زیادی در آمریکا موجود است که افرادی که توانایی مدیریت ، سابقه کار خوب و استعداد بالا داشته باشند ، در آن پذیرفته می شوند. ارزشها در میلیون دلار آمریکا ارائه گشتهاند و مرتبسازی بر پایه آمار بانک جهانی انجام گرفتهاست. رشد اقتصاد کشورها اغلب منجر به افزایش نابرابری در درآمد می شود و کسانی که درگیر یا مرتبط با بخش تولیدکننده اقتصاد نیستند، عقب می مانند.
- همچنین افزایش نیروی کار لزوماً میزان تولیدی را که باید تأمین شود تا بتواند معیشت اساسی کارگران جدید را تأمین کند، افزایش می دهد؛ بنابراین کارگران جدید باید حداقل به اندازه کافی تولید کنند تا این مسئله را جبران کنند و مصرف کننده خالص نباشند.
- اقتصاد این کشور حدود 20 درصد از کل تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص داده است.
- اقتصاد اندونزی بزرگترین اقتصاد در آسیای جنوب شرقی است و عمدتاً مبتنی بر صنعت صادرات کالا است.
- عمدتا به دلیل وجود حباب در دارایی ژاپن، رشد اقتصادی به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد.
اما برای مقایسه کشورها در سطح جهان، نهادهای متعددی همچون صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، پس از بررسی آمارهای هر کشور، اقدام به انتشار لیست رتبه بندی شده کشورهای جهانی در شاخص GDP مینمایند. شاخص تولید ناخالص داخلی هر کشور ابتدا بر اساس واحد مجله خبری ایمیل مارکتینگ آسان پولی همان کشور محاسبه میگردد. به طور مثال بانک مرکزی ایران شاخص GDP را بر اساس ریال گزارش میکند؛ در کشورهای اروپایی این شاخص برحسب یورو اعلام میشود؛ هند به روپیه، چین به یوآن، ژاپن به ین و آمریکا نیز این شاخص را برحسب دلار گزارش میکند.
تولید ناخالص ملی