قدرت‌های اقتصادی جهان در سال ۲۰۵۰ کدام کشورها خواهند بود؟ | easyemailmarketing

مثلا کشور کوچکی مثل لوکزامبورگ از نظر اقتصادی با کشوری مثل آمریکا برابری می‌کند و دلیل این مسأله هم سیاست‌های مالیاتی آن و جذب شرکت‌های معروف خارجی برای سرمایه‌گذاری است. در ادامه به صورت موردی به معرفی این کشورها بر اساس شاخص GDP میپردازیم. ثروتمندترین کشورهای جهان در سال 2022 کدامند؟ اگر قصد سرمایه‌گذاری و یا راه‌اندازی یک کسب و کار در خارج از کشور را داشته باشید، احتمالاً این سوال یکی از سوالاتی است که در ذهن شما وجود دارد. همانطور که اطلاع دارید یکی از راه‌های مهاجرت به خارج از کشور و اخذ اقامت، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است و اطلاع داشتن از وضعیت اقتصادی کشورهای مختلف می‌تواند در انتخاب مقصد مهاجرتی مناسب به شما کمک زیادی کند.

نظر بدهید

همکاری قوی بین دولت و صنعت و دانش فنی پیشرفته، اقتصاد تولیدی و صادرات محور ژاپن را ساخته است. بسیاری از کسب‌وکارهای بزرگ ژاپنی به‌عنوان شبکه‌ای از شرکت‌های به‌هم‌پیوسته به مجله خبری ایمیل مارکتینگ آسان نام keiretsu سازمان‌دهی شده‌اند. بررسی آمارهای صندوق بین المللی پول نشان می دهد، ایران بر حسب تولید ناخالص داخلی با (معیار برابری قدرت خرید) در رتبه بیست و دوم قرار دارد.

http://agahi-free.ir

کانادا همچنین دارای بخش‌های تولید و خدمات موفقی است که عمدتاً در مناطق شهری نزدیک مرز ایالات‌متحده مستقر هستند. مراحل مختلف چرخه‌های اقتصادی، به طور مداوم باعث تغییر و تحول اقتصاد سراسر جهان می‌شود. اما جالب توجه است که اقتصادهای قدرتمند جهان، به همین سادگی جایگاه خود را از دست نمی‌دهند. با نگاهی به لیست 10 اقتصاد برتر جهان از سال1980 تا کنون، شاهد ثابت بودن نام 17کشور در این رتبه‌بندی سالیانه هستیم؛ به این معنا که تنها 3کشور جدید به آن‌ها اضافه شده‌اند. علاوه بر این، تجزیه و تحلیل‌ها گواه بر آن است که این کشورها، موتور رشد اقتصاد و هدایتگر ثروت جهان هستند. تولید ناخالص داخلی اسمی 10کشور برتر جهان، حدود 67درصد از کل اقتصاد جهان را در برمی‌گیرد، در حالی که GDP20 اقتصاد برتر جهان حدود 81درصد از کل اقتصاد جهان را شامل می‌شود.

صنعت هوایی

بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا هم آلمان است که تقریبا ۲۰ درصد وسایل نقلیه‌ی موتوری جهان را صادر می‌کند. در سال ۲۰۱۹ تجارت کلی صنایع موتوری، نزدیک به ۹۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می‌داد. علاوه بر این، تولید ناخالص داخلی، خروجی خدمات ارائه شده توسط دولت، مانند پولی که برای دفاع، مراقبت‌های بهداشتی یا آموزش هزینه می‌شود را درنظر می‌گیرد. به‌طور کلی، زمانی که تولید ناخالص داخلی در یک کشور در حال افزایش است، این نشانه‌ی فعالیت اقتصادی بیشتر و در نتیجه به نفع کارگران و مشاغل گوناگون است. تولید ناخالص داخلی به‌عنوان یک شاخص کلی برای بیان میزان تولید اقتصادی یک کشور عمل می‌کند.

ده سال قبل از رکود جهانی، از سال 1999 تا 2008، میزان رشد نرخ تولید ناخالص داخلی سالیانه آلمان به طور متوسط، 1.6 درصد بوده است. با توجه به وابستگی آلمان به صادرات کالاهای سرمایه‌ای، اقتصاد این کشور در سال 2009 به میزان 5.2 درصد کاهش پیدا کرد؛ زیرا شرکت‎‌های سراسر جهان پروژه‌های سرمایه‌گذاری خود را پس از بحران مالی کاهش دادند. در سال‌های بعدی، تحت تاثیر بحران‌های منطقه یورو قرار گرفت که همین مسئله سبب کاهش تقاضا در کشورهای جنوب اروپا شد. در نتیجه، سرعت رشد اقتصادی آلمان در طول سال‌های 2011 تا 2013، بی رمق بود. از زمانی که شرایط ناحیه یورو بهبود پیدا کرد، کشور آلمان در جایگاه چهارم لیست اقتصادهای قدرتمند با بالاترین نرخ تولید ناخالص داخلی اسمی قرار گرفت. در پایان سال 2019، انتظار می‌رود اقتصاد این کشور، رشد 1.8 درصدی داشته باشد.

  • به طور سنتی، رشد اقتصادی کل بر اساس تولید ناخالص ملی یا تولید ناخالص داخلی اندازه گیری می شود؛ اگرچه گاهی اوقات، معیارهای جایگزین نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
  • تمامی حقوق این وبسایت متعلق به دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت بوده و استفاده از منابع آن با ذکر منبع بلامانع است.
  • صادرات عمده شامل زغال‌سنگ و فرآورده‌های نفتی، علاوه بر کالاهای کشاورزی مناسب برای مصارف صنعتی، مانند لاستیک و روغن نخل است.