قابل ذکر است که بر اساس پیشبینیها، بریتانیا تا سال 2020، با تولید ناخالص داخلی 3.2 تریلیون دلار، در میان 5 اقتصاد قدرتمند جهان باقی خواهد ماند. طبق تخمین هیئت مشاوران، میزان رشد تولید ناخالص داخلی این کشور تا پایان سال 2019، 1.5 درصد خواهد بود. با ۲۲٫۹ تریلیون دلار، تولید ناخالص داخلی آمریکا تقریبا ۲۵ درصد از اقتصاد جهانی را تشکیل میدهد، سهمی که در طول ۶۰ سال گذشته تغییر کرده است. صنایع مالی، بیمه و املاک و مستغلات (۴٫۷ تریلیون دلار) باعث بیشترین رشد در اقتصاد این کشور هستند و پس از آن خدمات حرفهای و تجاری (۲٫۷ تریلیون دلار) و دولت (۲٫۶ تریلیون دلار) قرار دارند.
اما در کشور ایران به جهت عدماطلاعات کافی در مورد درآمدهای افراد جامعه، روش درآمدی قابل استفاده نیست. باتوجه به قدرت پاسپورت لوکزامبورگ که همیشه در بخش بهترینها قرار داشته و برای مثال در سال 2022 دارای رتبه چهارم دنیا بوده است و هم به علت کیفیت بالای زندگی در این کشور، افراد زیادی هستند که برای مهاجرت به لوکزامبورگ اقدام میکنند. اکثر مردم تصور میکنند که ثروتمندترین کشورهای دنیا جمعیت و مساحت زیادی دارند اما شاید برایتان عجیب باشد اگر بدانید که اتفاقاً در لیست منتشر شده توسط مجله global finance از کشورهای ثروتمند، کشور کوچکی مثل لوکزامبورگ در جایگاه اول قرار دارد. همچنین در این لیست کشورهای کوچک دیگری مثل سنگاپور، قطر، سوئیس و ایرلند هم به چشم میخورند.
نگاهی به آیندهی تولید ناخالص داخلی جهان
کشورها اکثراً بجای تلاش جهت دستیابی به رفاه عمومی در جوامع شان بیشتر تلاش در انکشاف اقتصادی مینمایند. رقم تولید ناخالص داخلی جهان با ۹۴ تریلیون دلار ممکن است امروز برای ما بزرگ بهنظر برسد اما چنین رقمی در کل میتواند در آینده کم درنظر گرفته شود. بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ این کشور سالانه ۵ میلیون دلار از شرکتها، ازجمله توییچ متعلق به آمازون برای مجوز دامنهی توییچ (Twitch.tv) برای این پسوند دامنه درآمد کسب کرده که معادل تقریبا ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور است.
با توجه به روابط اقتصادی نزدیک کانادا با ایالات متحده آمریکا، اقتصاد این کشور در سال 2009 به دلیل وقوع بحران مالی، در مقایسه با سال قبل، 2.7 درصد کاهش پیدا کرد. اقتصاد فرانسه در طول دوره بحران مالی، نسبت به همتایانش، وضعیت اقتصادی بهتری را تجربه کرد. در سال 2009، با کاهش وابستگی به تجارت خارجی و کاهش نرخ ثابت مصرف خصوصی، تولید ناخالص داخلی این کشور کاهش پیدا کرد. ۵۰ سال پیش و در سال ۱۹۷۰ میلادی اقتصاد جهان تنها حدود ۳ تریلیون دلار در تولید ناخالص داخلی یا ۳۰ برابر کمتر از امروز بود. انتظار میرود که طی ۳۰ سال آینده، اقتصاد جهانی دوباره کموبیش دو برابر شود و تا سال ۲۰۵۰ تولید ناخالص داخلی جهانی میتواند به نزدیکی ۱۸۰ تریلیون دلار برسد. در سوی دیگر این ردهبندی، کوچکترین اقتصادهای جهان از نظر تولید ناخالص داخلی و عمدتا کشورهای در حال توسعه و جزیرهای قرار دارند.
- طبق تخمین هیئت مشاوران، میزان رشد تولید ناخالص داخلی این کشور تا پایان سال 2019، 1.5 درصد خواهد بود.
- در پست های گذشته در مورد مهاجرت به لوکزامبورگ مفصل توضیح دادیم؛ اما امروز قصد داریم این کشور را به عنوان ثروتمندترین کشور جهان به شما معرفی کنیم.
- البته یکی از نقاط ضعف داشتن جمعیت زیاد این است که می تواند منجر به سطح بالای بیکاری شود.
- به طور مثال بانک مرکزی ایران شاخص GDP را بر اساس ریال گزارش میکند؛ در کشورهای اروپایی این شاخص برحسب یورو اعلام میشود؛ هند به روپیه، چین به یوآن، ژاپن به ین و آمریکا نیز این شاخص را برحسب دلار گزارش میکند.
سن مارینو کشور کوچکی در اروپاست که ادعا دارد قدیمیترین جمهوری را دارد. اقتصاد سن مارینو در سالهای گذشته بسیار پیشرفت کرده و شاخص GDP آن به 70,132 دلار مجله خبری ایمیل مارکتینگ آسان رسیده است. سن مارینو این پیشرفت را مدیون صنعت گردشگری، بانکداری، صادرات و سرمایهگذاری شرکتهای خارجی به دلیل پایین بودن مالیات در این کشور است.
چکیده ای از شرایط اقتصادی کشور چین