توسعه اقتصادی کشورها برتری تکنولوژی در گذشته رسانه اقتصادی و اجتماعی دورنما | easyemailmarketing

دلیل اینکه این کشورهای کوچک ثروتمند هستند این است که اقتصادشان در مقایسه با جمعیت آنها، بزرگ است. امریکا تا سال ۲۰۳۲ شاید بتواند مقام فعلی اقتصادی خود را حفظ کند، اما پس از آن به دلیل رشد مجله خبری ایمیل مارکتینگ آسان جمعیت کم از هند و چین عقب خواهد افتاد و تا سال ۲۰۵۰ به مقام سوم اقتصاد جهانی نزول خواهد کرد. وضعیت و شرایط مناسب اقتصاد در آلمان باعث شده تا جایگاه چهارمین کشور برتر را از آن خود کند.

جایگاه آلومینیوم در بورس ایران

سایت پژوهه، برگرفته از مقاله «تولید ناخالص ملی»، تاریخ بازیابی ۱۳۹۹/۰۱/۲۷. به همین خاطر قیمت کالا در بازار دقیقاً برابر با قیمت ارزش افزوده کالا نیست بلکه به قیمت بازاری کالا، خالص مالیات غیرمستقیم هم اضافه می‌گردد. کشورهای آمریکا و چین دارای شاخص ثروت بالایی هستند اما در توزیع سرمایه بین جمعیت شهروندان دچار مشکل هستند. به دلیل ثروت کشور امارات و رفاه موجود برای شهروندان، در سال‌های گذشته مهاجرین زیادی از کشورهای مختلف به خصوص کشورهای در حال توسعه، برای کار و دریافت اقامت وارد امارات شده‌اند به طوری که امروزه بیشتر جمعیت آن را افراد خارجی تشکیل می‌دهند.

فهرست کشورها بر پایه تولید ناخالص داخلی

172کشور باقی مانده با یکدیگر، کمتر از یک‌پنجم کل اقتصاد جهان را تشکیل می‌دهند. کشور فرانسه در سال 2020 تولید ناخالص داخلی 2.63 تریلیون دلاری داشت که آن را در رتبه هفتم در میان قدرت های اقتصادی جهان قرار داده است. گردشگری صنعت مهمی است و فرانسه هر ساله بیشترین بازدیدکننده از کشورهای خارجی را دارد. فرانسه دارای یک اقتصاد مختلط است که بسیاری از مشاغل خصوصی و نیمه‌خصوصی در طیف متنوعی از صنایع را شامل می‌شود. این کشور در سال 2019 تولید ناخالص داخلی 2.83 تریلیون دلاری داشت که 9.7 درصد در مقایسه با سال قبل کاهش یافته بود.

  • اقتصاد ماکائو هم پس از برداشته شدن محدودیت‌های همه‌گیری کووید-۱۹ به حالت اولیه بازگشته است اما چشم‌انداز این منطقه‌ی ویژه‌ی چین چندان روشن نیست.
  • این معیاری است که برای تعیین رتبه‌بندی کشورها در لیست 25 برتر استفاده شده است.
  • در پست های گذشته در مورد مهاجرت به لوکزامبورگ مفصل توضیح دادیم؛ اما امروز قصد داریم این کشور را به عنوان ثروتمندترین کشور جهان به شما معرفی کنیم.
  • به طور مثال بانک مرکزی ایران شاخص GDP را بر اساس ریال گزارش می‌کند؛ در کشورهای اروپایی این شاخص برحسب یورو اعلام می‌شود؛ هند به روپیه، چین به یوآن، ژاپن به ین و آمریکا نیز این شاخص را برحسب دلار گزارش می‌کند.
  • در بررسی روند تولید ناخالص ملی، یکی از سالهایی که کشور در آن از لحاظ بیکاری، تورم و تولید، وضعیت خوبی دارد را به عنوان سال پایه انتخاب می‌کنند.

در این راستا موسسه ها و شرکت های اعتبارسنجی بسیار زیادی هستند که اقتصاد کشورها را بر اساس فاکتورها و معیارهای مختلفی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهند. در یکی از همین گزارش ها طبق پیش بینی اجلاس سالانه لیگ جهانی اقتصاد، اقتصاد کشورهای چین و آمریکا را پس از شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته است که در ادامه در خصوص این پیش بینی ها بیشتر صحبت می شود. به طور کلی اعتبارسنجی بانک و رتبه بندی اعتباری افراد حقیقی و حقوقی پس از شیوع ویروس کرونا نقش موثری در این راستا داشته است. علاوه بر این ، اقتصاد کانادا به شدت تحت تأثیر قیمت جهانی نفت قرار دارد ، انتظار می رود اقتصاد کانادا امسال (۵/۲ درصد از تولید ناخالص داخلی) و در سال ۲۰۲۲ (۳/۴ درصد) رشد کند. تولید ناخالص داخلی ایران ۲۰۰ میلیارد دلاره و با فرض رشد سالانه ۸ درصد در بهترین حالت ۲۱ سال دیگه تریلیون دلاری میشه. اما آمار ایران گرچه باید به بیش از اینها و به حدود ۳ درصد برسه -با توجه به قابلیتهای همه جانبه ما از جمله منابع و شاهراه بودن و متخصصین منهای مدیران غالبا کارنابلد ما صادره از جنوب تهران- ولی تا همینجاش هم خیلی عجیب غریبه.

http://agahi-free.ir

همانطور که در جدول بالا قابل مشاهده است، طبق براورد صندوق بین المللی پول، اقتصاد ایران بر اساس تولید ناخالص داخلی با معیار برابری قدرت خرید در سال 2019 در رتبه هجدهم دنیا بوده است. درواقع معیار تولید ناخالص داخلی سرانه، میزان تولید اقتصاد یک کشور به ازای هر نفر را اندازه‌گیری می‌کند. این معیار همچنین می‌تواند به‌عنوان یک معیار بسیار تقریبی از درآمد یا استاندارد زندگی برای افرادی که در یک کشور زندگی می‌کنند استفاده شود. این روش ابتدایی‌ترین و رایج‌ترین روش اندازه‌گیری و مقایسه تولید ناخالص داخلی در میان کشورها با استفاده از قیمت‌های محلی و ارزهای تبدیل شده به دلار آمریکا با استفاده از نرخ مبادله بازار ارز است. این معیاری است که برای تعیین رتبه‌بندی کشورها در لیست 25 برتر استفاده شده است.

تجارت و اقتصاد