آموزش رایگان مبانی اقتصاد مکتب خونه | easyemailmarketing

مجموعه «آموزش بورس» در سال ۲۰۱۶ با هدف توسعه دانش سرمایه گذاری در بین ایرانیان فعالیت خود را آغاز کرد. آموزش بورس با به کارگیری متدهای آموزشی پیشرفته پس از مدت کوتاهی توانست به موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کند. این مجموعه توانسته با همکاری اساتید مجرب و متخصص رضایت دانشجویان را جلب کند. 10 مفهوم پرکاربرد در علم اقتصاد که در دوره آموزش اقتصاد نیز این مفاهیم ارائه خواهد شد، به شرح موارد زیر هستند که هرکدام از آن‌ها اهمیت خاص خودشان را دارند. درواقع شما به‌عنوان یک اقتصاددان یاد می‌گیرید که چگونه برای هر عمل هزینه درست مرتبط با آن را اختصاص دهید و برای سیاست‌گذاری‌های اقتصادی خود، درست‌ترین محدودیت‌ها را تنظیم کنید. از طرفی کسانی که با علم اقتصاد آشنایی دارند، می‌توانند در بخش اقتصادی زندگی روزمره خود و بر اساس قدرت خرید، تصمیم‌گیری‌های درستی را داشته باشند.

نوشته های مشابه

متن مقاله و ویدئو جلسه دوم (بخش دوم) آموزش مبانی اقتصاد را می‌توانید از رسانه دورنمای اقتصاد دانلود نمایید. مقدار پیش‌بینی شده تولید ناخالص داخلی سرانه برای یک کارگر در مقایسه با مقدار واقعی آن. این شکل نشان می دهد که چه قدر تولید ناخالص داخلی سرانه یک کشور با توجه به اطلاعات مربوط به تعداد سال‌های متوسط تحصیلات بالاتر خواهد بود. کی خوبه برگرفته از نطرات خاموش شده و عقاید باطل از نظر رهبران کسب و کار و حرف های شنیده نشده درباره برند ها است.

  • هدفم از شرکت در این دوره مرور دانسته های قبلی و آشنایی با جدیدترین تئوری های مطرح شده در حوزه اقتصاد کلان بود که به لطف بیان شیوا و عمق مطالب مطرح شده توسط دکتر سعدوندی عزیز به صورت صد در صد به هدف از پیش تعیین شده نائل شدم .
  • حوزه اقتصاد کلان در بسیاری از مکاتب فکری ارائه شده است که دیدگاه‌های متفاوتی در مورد نحوه عملکرد بازارها دارد.
  • به همین دلیل روی آوری به شبکه های اجتماعی بیشتر از وبلاگ ها است بنابراین تولید کنندگان محتوا برای جذب مخاطب باید طبق سلیقه ی آن ها رفتار کنند.
  • نهادهای سیاستگذاری تاثیر قابل توجهی بر زندگانی شهروندان تمامی کشورها در سرتاسر جهان دارند.

افرادی که نگران سرمایه گذاری‌های زندگی خود هستند و قصد ورود به حوزه کسب و کار را دارند باید به دانش اقتصاد رفتاری آشنایی کامل داشته باشند. امروزه علم اقتصاد در موارد مختلفی مانند حل مشکلات محیط‌زیست، کم شدن منابع طبیعی و حتی کنترل آلودگی هوا به کار گرفته می‌شود و نقش بسیار اساسی دارد. شما با یادگیری علم اقتصاد با استفاده از دوره آموزش اقتصاد مکتب خونه و سایر منابع آموزشی دیگر، می‌توانید با پارامترهای تأثیرگذار بر درآمد شرکت‌ها و عملکرد کارکنان سازمان‌ها آشنا شوید. حسینی فایننس در کنار دوره‌های مختلفی که برای آموزش سرمایه گذاری ارائه می‎دهد،‌ دوره‎ای مختص اقتصاد کلان طراحی کرده که می‎تواند برای افراد علاقه مند به شناخت و یادگیری پارامترهای اقتصادی در بازار مالی مناسب باشد. با مراجعه به سایت آکادمی حسینی فایننس می‎توانید به تمامی دوره‎‌های آموزشی دسترسی پیدا کنید. اقتصاد کلان به مطالعه شاخص‌های تجمعی مانند تولید ناخالص داخلی، نرخ بیکاری، تورم،‌ درآمد ملی، شاخص قیمت و رابطه متقابل بین بخش‌های مختلف اقتصاد مربوط می‎شود.

http://agahi-free.irدر این دوره به شما یاد داده می­شود­ درچه زمانی چه تصمیم اقتصادی گرفته شود تا رشد سرمایه از رشد تورم بسیار بیشتر باشد. بهترین دوره برای کسانی که میخوان از صفر شروع کنند حالا چه برای فهم عمومی و چه برای کنکور ارشد. پیشنهادم این هست که دوره جدید ایشون رو که در سایت دانشگاه شریف هست هم در نظر بگیرید. افراد بر اساس انگیزه‌های خود به تغییرات پیرامونشان واکنش نشان می‌دهند که سود و مطلوبیت مهم‌ترین انگیزه‌های اقتصادی هستند. هر سیاستی که سبب تغییر در سود و مطلوبیت افراد شود، باعث تغییر در رفتار افراد می‌شود.

فایل pdf آموزش اقتصاد

اقتصاددانان کینزی معتقدند که چرخه تجاری را می توان با مداخله فعال دولت از طریق سیاست های مالی (خرج کردن بیشتر در دوره های رکود برای تحریک تقاضا) و سیاست های پولی (تحریک تقاضا با نرخ های پایین تر) مدیریت کرد. اقتصاددانان کینزی همچنین معتقدند که سختی‌های خاصی در سیستم وجود دارد، به‌ویژه قیمت‌های چسبنده که مانع از شفافیت مناسب عرضه و تقاضا مجله خبری ایمیل مارکتینگ آسان می‌شود. عواملی که می توان آنها را متغیرهای اقتصاد نامید، مجموعه ای بسیارپیچیده از روابط متقابل در جهان را شکل می دهند. این روابط پیچیده، باعث شکل گیری پدیده هایی می شوند که به شکل مشاهدات بیرونی خود را نشان می دهند. کار دانشمندان علم اقتصاد، یافتن روابط بین متغیرهای اقتصادی به منظور توضیح تغییرات قابل مشاهده در پدیده های اقتصادی است.

حداکثر ظرفیت تولید، رشد، هزینه فرصت و تجارت – مبانی اقتصاد: بخش دوم